• Tulaga Lelei Sili mo le Eli & Bulldozer

E fa'afefea ona fa'alautele le soifua tautua o nifo pakete excavator?

1. Fa'ata'ita'iga ua fa'amaonia i le taimi o le fa'aogaina o nifo pakete eli, o nifo pito i fafo o le pakete e ofuina le 30% vave atu nai lo nifo pito i totonu.E fautuaina pe a maeʻa se vaitaimi o le faʻaaogaina, e tatau ona fesuiaʻi tulaga i totonu ma fafo o nifo pakete.

2. I le faagasologa o le faʻaaogaina o nifo pakete, e faʻalagolago i le siosiomaga galue e fuafua ai le ituaiga faapitoa o nifo pakete.E masani lava, e fa'aaogaina nifo pakete e fa'apalapala mo le eliina, oneone tau, ma foliga koale.E fa'aaogaina nifo pakete RC mo le eliina o ma'a malo tele, ma nifo pakete ituaiga TL e masani ona fa'aaogaina mo le eliina o su'iga koale tetele.E mafai e nifo pakete TL ona faʻaleleia le gaosiga o poloka koale.I le fa'aoga moni, e masani ona fiafia tagata fa'aoga i nifo pakete RC-ituaiga masani.E fautuaina e aua ne'i fa'aogaina ni nifo pakete RC se'i vagana o se tulaga fa'apitoa.E sili ona lelei le fa'aogaina o nifo mafolafola-ulu pakete, aua o nifo RC-type pakete ua masaesa pe a uma se vaitaimi.E faʻaitiitia ai le teteʻe o le eli ma faʻaumatia le malosi, ae o nifo mafolafola pakete e tumau pea le maʻai luga i le taimi o le ofuina o lavalava, lea e faʻaitiitia ai le eliina o le tetee ma faʻasaoina le suauu.

3. O le auala aveta'avale a le aveta'avale eli e taua tele i le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o nifo pakete.E tatau ona taumafai le avetaavale eli e aua ne'i tapuni le pakete pe a si'i le pusa.Afai e sii i luga e le avetaavale le boom, na te tapuni le pakete i le taimi lava e tasi.O nifo pakete o le a faʻapipiʻiina i luga o le malosi o le toso i luga, lea o le a saeia ai nifo pakete mai luga, ma saeia ai nifo pakete.E tatau ona tuʻuina atu faʻapitoa i le faʻamaopoopoina o le gaioiga i lenei gaioiga.O nisi o avetaavale eli e masani ona faʻaaogaina le malosi tele i le gaioiga o le faʻalauteleina o le lima ma le tuʻuina atu o le lima, ma vave "tuʻituʻi" le pakete i luga o le papa pe faʻafefe le pakete i luga o le papa ma le malosi, lea o le a taʻe ai nifo pakete.Pe faigofie fo'i ona ta'e le pakete ma fa'aleagaina le pito i luga ma lima pito i lalo.

4. O le ofuina o le nofoa nifo e taua tele foi i le ola tautua o nifo pakete o le excavator.E fautuaina e sui le nofoa nifo pe a uma ona masaesae le nofoa nifo i le 10% - 15%, ona o le soona ofuina i le va o le nofoa nifo ma le pakete nifo.O loʻo i ai se va tele i le va o nifo, ina ia felagolagomaʻi i le va o nifo pakete ma le nofoa nifo, ma le tulaga malosi ua suia, ma ua malepe nifo pakete ona o le suiga o le tulaga malosi.

5. E tatau i le avetaavale excavator ona gauai atu i le tulimanu o le eli i le taimi o le taotoga, taumafai e uu pe a eli, o nifo pakete e faʻasaga i foliga galue pe a eli i lalo, poʻo le faʻaogaina o le camber e le sili atu i le 120 tikeri, ina ia pei e aloese mai le gauia o nifo pakete ona o le soona faanaunau..Faʻaeteete foi ia aua neʻi sasau le lima eli mai lea itu i lea itu pe a tele le tetee, lea o le a mafua ai ona malepelepe le pakete nifo ma le nifo ona o le tele o le agavale ma le taumatau, ona o le mamanu faʻainisinia o le tele o ituaiga o nifo pakete. e le manatu i malosiaga agavale ma taumatau.mamanu.

talafou-1


Taimi meli: Tes-20-2022